Tekstur
Nerliens Meszansky tilbyr et komplett utvalg av avanserte teksturanalysatorer. Våre instrumenter gir deg muligheten til å utføre nøyaktige og pålitelige målinger av materialers fysiske egenskaper, noe som er avgjørende for kvalitetskontroll og produktutvikling i en rekke industrier. Med et bredt spekter av prober og testmetoder kan du analysere alt fra matvarer og kosmetikk til plast og metaller. Våre brukervennlige programvareløsninger gjør det enkelt å konfigurere, utføre og analysere tester, slik at du kan fokusere på å få de resultatene du trenger.
-
SMS
Ekstruderingscelle, Forward Extrusion,
Egner seg for testing av homogene, viskøse væskers om sauser, geler, pastaer, bearbeidet frukt og grønnsaker.SMS HDP/FE -
SMS
Kieffer Dough Extensibility Rig
Spesialutstyr for å teste elastisitet i deiger og deres bakeegenskaperSMS A/KIE -
SMS
Konisk probe med 60° vinkel, perspeks
Koniske prober blir brukt til måling av f.eks. smørbarhet for smørSMS P/60C -
SMS
Konisk probe med 60° vinkel, rustfritt stål
Koniske prober blir brukt til måling av f.eks. smørbarhet for smørSMS P/60CSS -
SMS
Konisk probe, 30° vinkel, persperks
Koniske prober blir brukt til måling av f.eks. smørbarhet for smørSMS P/30C -
SMS
Konisk probe, 30° vinkel, stål
Koniske prober blir brukt til måling av f.eks. smørbarhet for smørSMS P/30CSS
avansert teksturanalyse Teksturanalyse for kvalitetskontroll og produktutvikling
Teksturanalyse er et uunnværlig verktøy for bedrifter som ønsker å forstå og kontrollere materialegenskapene til produktene sine. Uavhengig av om du produserer matvarer, kosmetikk, plast eller metaller, kan våre avanserte teksturanalysatorer hjelpe deg med å måle og analysere kritiske fysiske egenskaper som fasthet, konsistens, smelteevne og mye mer. Med et bredt utvalg av prober og testmetoder kan du skreddersy analysene dine for å møte dine spesifikke behov. Våre brukervennlige programvareløsninger gjør det enkelt å konfigurere, utføre og analysere tester, slik at du kan fokusere på å få de resultatene du trenger for å forbedre produktkvalitet og -utvikling.