Nyhet! Doseringspumper fra KNF


Vi er stolte over å kunne fortelle at Nerliens Meszansky fra 1. februar 2024 er distributør for tyske KNF.

Nyhet! Doseringspumper fra KNF

KNF tilbyr et stort utvalg av kjemisk resistente doseringspumper som tåler aggressive medier som for eksempel løsemidler, syrer, baser og vannholdige løsninger. De har spesialisert seg på membranpumper med høy fleksibilitet for pumping av væsker og gasser. Flowområde fra 30 µL til 3 L og opp til 6 bar trykk.

Økt effektivitet og reproduserbarhet 
Ved å benytte en pålitelig doseringspumpe vil du oppnå økt effektivitet og reproduserbarhet i dine forsøk. Pumpene fra KNF har manuell, analog eller digital kontroll av doseringshastighet og doseringsvolum. I tillegg har doseringspumpene LCD-grafisk display, dette gjør at de har et enkelt brukergrensesnitt.

KNF er en ny leverandør for oss og vi har et meget sterkt team med lang erfaring innen salg-, applikasjonssupport, service og integrasjon av pumpe-systemer. Her kan du få svar på og hjelp til de fleste spørsmål. 

I vårt erfarne salgs- og applikasjonsteam finner du:
Kim Borge 
Rune Hofsløkken

De er klare til å besvare spørsmål relatert til både instrumentering, metoder og forbruksartikler innen væskehåndtering.

Serviceingeniørene med ansvar for KNF pumpene er:
Vidar Karlsen
Jan Werner Andersen

Kvalitetsprodukter produsert i Tyskland
KNF er en tysk leverandør som tilbyr kvalitetsprodukter produsert i Tyskland. Produktene er pålitelige med lang levetid. KNF er en løsningsleverandør som spesialiserer seg på utvikling, design, produksjon og distribusjon av membranpumper og systemer for håndtering av gasser og væsker. Gjennom årene har de hatt jevn vekst samtidig som de utvider sin erfaring og globale rekkevidde. Med 24 lokasjoner over hele verden, utvider de stadig sin multibransjeekspertise og brede spekter av applikasjoner.

I videoen får du en introduksjon av Simdos pumpen fra KNF.

Membran doseringspumper
LIQUIPORT® NF 100 S


SIMDOS® 10 FEM 1.10 S 


Membran vakuumpumper
LABOPORT® N 96


LABOPORT® N 816.3 KT.18


Vi har også et stort utvalg av andre instrumenter og utstyr til laboratoriet som: 
Vekter
Varmeskap
Reaktorer og glassutstyr
Rotavapor
Sirkulasjonskjølere
Sirkulasjonstermostater

Ta kontakt med produktspesialist Kim Borge eller Rune Hofsløkken hos oss når du skal gå til innkjøp av ny instrumentering og eller har spørsmål rundt applikasjoner.