Heidolph - brukervennlighet og kvalitet


Med sine innovative og markedsdefinerende produkter er Heidolph en leder innen høykvalitets laboratorie produkter. Heidolph sine produkter spenner over en bredt spekter av applikasjoner, fra legemiddelutvikling til opplæring på universiteter og høyskoler. Uansett hvilken industri du tilhører har Heidolph produkter som gir ditt laboratorium høy presisjon og resultater du kan stole på. Med slagordet "Research made easy" kan du stole på at Heidolph gjør en komplisert hverdag så enkel som mulig.

Heidolph - brukervennlighet og kvalitet

Heidolph er en tysk produsent av det vi i Nerliens Mesznaksy kaller basis laboratorie utstyr. Dvs. utstyr som mer eller mindre alle laboratorier benytter. 

Heidolphs produkter er utformet med fokus på kvalitet, holdbarhet og nøyaktighet, og er ideelle for en rekke bruksområder innenfor kjemi, biologi, farmasi, næringsmidler, biovitenskap og for andre vitenskapelige anvendelser. Med typiske funksjoner og egenskaper som enkel betjening, høy nøyaktighet og repeterbarhet, lang levetid og robust design, kan du stole på Heidolph-produkter for å få de beste resultatene. 

Enten du trenger rotasjonsfordampere, elektroniske røremotorer, magnetrørere med eller uten varme, peristaltiske pumper, autoklaver eller risteapparater for ulike bruksområder kan Nerliens Meszansky hjelpe deg med å velge det beste utstyret for dine behov.

Bla nedover for en introduksjon av Heidolph produkter. 

Eller last ned brosjyrer og produkt info her.

Hei-VAP og Hei-VAP Industrial seriene

Dette er Heidolph sine rotasjonsfordampere. Heidolph tilbyr alt fra basis modeller til storskala.
Uansett hvilket oppsett du trenger for dine applikasjoner, kan Heidolph tilby et alternativ. 

Dersom du ikke ønsker å bruke tiden på å finne det oppsettet som passer deg best, tilbyr vår produktsjef veiledning som gjør at du får et system som er optimalt for deg.

Hei-Plate Magnetiske røreverk 

Heidolph magnetiske røreverk er en klassiker som mange kjenner og elsker. 

Enten du jobber med forskning eller storskala produksjon, om du trenger oppvarming eller ikke - alle våre røreverk har en ting felles: en skånsom rørefunksjon som gjør det mulig å mikse inntill 20 liter med løsninger med lav viskositet.

I tillegg har vi et bredt utvalg av tilbehør. 

Hei-Torque Røreverk

blanding av løsninger er en av de eldste prosess-teknologierne som finnes. 

Dette inkluderer homogenisering og suspendering av stoffer eller emulgering av fett og oljer, for å nevne noen av de viktigste ansvarsområdene.

Uansett oppgave og mediet som brukes, er det generelle målet å oppnå det beste blandingsresultatet. Dette oppnås ved å konfigurere det perfekte røresystemet for den aktuelle applikasjonen.

Heidolph har vært en viktig pådriver innen laboratorieteknologi i over 80 år.

Det første laboratorieutstyret til selskapet var røreverket RZR: kalt opp etter grunnleggerens navn 'Rudolf Zinsser Rührer'.

Siden den gang har overhead røreserien utviklet seg enormt og er med sin state-of-the-art motor teknologi grunnlaget for et optimalt røresystem.

Velg riktig rørestaver og tilbehør:

for en guide til riktig utstyr klikk her

 

Hei-Flow peristaltiske pumper

Heidolph produserer peristaltiske pumper for et bredt spekter applikasjoner. 
Fra enkel og rask fylling og tømming til komplekse oppgaver som krever høy nøyaktighet. 
Du får pumpene fra enkle 1 kanalspumper til avanserte multikanalspumper

Hei-Mix og Hei-Shake ristere og miksere

Risteapparater er helt uunnværlige i forskningslaboratorier - enten det er for å forberede eller farge prøver for analyse, dyrke celler og mikroorganismer, eller for å forhindre sedimentering av faste stoffer.
Faststoff-væske- eller væske-væske-ekstraksjoner, samt tester for kvalitetskontroll, utføres med laboratorie-risteapparater.

For å dekke dette enorme spekteret av krav, tilbyr vi hos Heidolph et bredt utvalg av høykvalitets laboratorie-risteapparater med forskjellige typer bevegelser. Fra vortexere med deres kraftige sirkulære vibrerende ristebevegelse til orbital- og reciprokerende shakere, til rocking-, wave- og overhead shakere, er du garantert å finne riktig apparat for din applikasjon hos oss.

Et utvalg av tilbehør er også tilgjengelig for å riste beholdere av forskjellige størrelser og høyder, som fler-brønns plater, Erlenmeyer-kolber, skilletrakter, prøveglass osv.

For varmestyring av prøver kan vår Inkubator 1000, bestående av en varmemodul og en varmehette som kan velges fra tre modeller, enkelt kombineres med alle Heidolph shakere i 1000-serien.

 

 

Ønsker du en prat om Heidolph med vår ekspert?
Ta kontakt med Produktsjef:

Rune Hofsløkken

epost: rune.hofslokken@nmas.no

tlf: 922 61 864

Brosjyrer og produktinfo PDF versjoner