Nina Nielsen Bjerke blir ny CEO i Nerliens Meszansky AS


Nina Nielsen Bjerke blir ny administrerende direktør for Nerliens Meszansky AS. Nina kommer fra stillingen som salgsdirektør i selskapet og tiltrer den 1. mai 2023 og overtar roret etter Asbjørn Jacobsen, som går av med pensjon etter å ha ledet selskapet siden 1999.

Nina Nielsen Bjerke blir ny CEO i Nerliens Meszansky AS

«Det er en spennende utfordring å få muligheten til å lede Nerliens Meszansky videre. Jeg ser frem til å bidra til selskapets videre utvikling sammen med alle våre dyktige medarbeidere», sier Nina Nielsen Bjerke. Nerliens Meszansky har vokst markant de siste årene og styrket sin ledende posisjon i bransjen.

Avtroppende adm. dir., Asbjørn Jacobsen, blir nytt styremedlem i Nerliens Meszansky AS og fortsetter som styremedlem i datterselskapet Nordic Biolabs AB. Han sier videre at «det har vært et privilegium å få jobbe som leder av Nerliens Meszansky, og ikke minst med alle de kompetente og dedikerte medarbeiderne i selskapet».

Styreleder Christian Petersen takker på vegne av styret Asbjørn Jacobsen for godt og fruktbart samarbeide gjennom mange år. «Det har uten tvil vært meget givende å samarbeide med Asbjørn, og Asbjørn har vært en betydelig bidragsyter til verdiskapningen i selskapet. Samtidig ønsker vi Nina Nielsen Bjerke varmt velkommen i ny rolle, og jeg ser meget frem til et godt og langt samarbeide med Nina».

Pressekontakt:

Nina Nielsen Bjerke, +47 908 23 678, nina.nielsen.bjerke@nmas.no
Christian Petersen, +47 982 55 052, christian@vindgroup.com