Nerliens Meszansky er distributør for Analytik Jena Life Science


Nerliens Meszansky er nå offisiell distributør for Analytik Jena Life Science i Norge. Analytik Jena er en tysk produsent av utstyr og instrumenter innen life science. Selskapet har lang erfaring og bred kompetanse innen bioteknologi. Produktene gir kvalitet og reproduserbarhet i ditt arbeid. Produktene fra Analytik Jena bidrar til å gjøre dagen din enklere og mer effektiv

Nerliens Meszansky er distributør for Analytik Jena Life Science

Analytik Jena - Life Science

Analytik Jena tilbyr et bredt utvalg av løsninger som gir deg tilgang til ledende teknologi innen mikrobiologi og molekylæremetoder, både for forskning og diagnostiske applikasjoner. Porteføljen inneholder instrumenter for PCR, real-time PCR, biobildebehandling, væskehåndtering, elektroforese, homogenisatorerer og forbruksvarer

 

PCR og qPCR instrumenter

Utforsk vårt brede sortiment av endepunkts-PCR instrumenter og høy-effektive qPCR instrumenter. PCR og qPCR instrumenter fra Analytik Jena er også tilgjengelige som full-automatiske systemer for integrering med pipetteringsroboter.

Endepunkt PCR

Med Biometra-termosyklere tilbyr vi et godt utvalg av PCR-instrumenter for et bredt spekter av applikasjoner. Alle Biometra-termosyklere er utviklet for de høyeste kvalitets- og ytelseskravene og er produsert i Tyskland i henhold til disse standardene. I tillegg til brukervennlige termosyklere, sikrer valgfri termosyklusstyringsprogramvare effektivitet og GMP-kompatibelt laboratoriearbeid. For å sikre at du kan stole på PCR-resultatene dine i årene som kommer, tilbyr vi applikasjonsstøtte samt vår tekniske service.

Thermal cycler for real-time PCR / qPCR


 

 

 

 

Produktfamilien qTOWER³ garanterer sanntidsresultater, da den nyter godt av enestående presis temperaturkontroll i prøveblokken, uavhengig av antall prøver som brukes. Den patenterte høytytende optikken garanterer en utmerket og jevn eksitasjon og belysning av alle individuelle prøver. qTOWER³ produktfamilien oppnår enestående fleksibilitet med sin fritt konfigurerbare og utvidbare filtermodulutstyr og muliggjør opptil seks ganger multiplexing.

Last ned brosjyrer her:

Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med: 

Maria Berggreen
 
Produktansvarlig 
Telefon: 928 25 639
Pia Osenbroch
Salgssjef
Telefon: 950 08 180