Om oss

Nerliens Meszansky AS er, med røtter helt tilbake til 1917, det eldste selskapet blant norske leverandører av laboratorieutstyr.

Om Nerliens Meszansky AS

Nerliens Meszansky AS er norskeid, og en ledende leverandør av kvalitetsprodukter og servicetekniske tjenester til laboratorier innen helsevesen, industri og forskning. Vi representerer internasjonalt anerkjente produsenter som er helt i front innen sine områder. Vårt hovedkontor ligger i Oslo, og i tillegg har selskapet salg i Sverige og Danmark via sitt svenske datterselskap, Nordic BioLabs AB. Nerliens Meszansky AS er inne i en spennende og interessant utviklingsfase med klare ambisjoner for årene fremover.

Våre kunder

Vi tilbyr et meget bredt spekter av avanserte spesialinstrumenter for analyse og måling, utstyr dedikert nukleære teknikker og strålevern, basis laboratorieutstyr og spesialreagenser. Markedene vi henvender oss til er:

  • Naturvitenskapelige utdannings- og forskningsmiljøer
  • Helseforetak og private laboratorier
  • Kontrollinstitusjoner og oppdragslaboratorier
  • Industrielle laboratorier, prosesskontroll og FoU-avdelinger
  • Forsvar og sivilforsvar
Kursvirksomhet

Kursvirksomhet er et annet viktig område for oss og regelmessig arrangerer vi kurs, for nye og erfarne brukere, hvor faglig kompetanseutvikling er målsetningen. 

Teknisk service

Avansert teknisk utstyr krever at vedlikehold og service blir utført av ingeniører med høy faglig kompetanse innen områdene elektronikk, mekanikk, data, optikk og kjemi. Å kunne tilby gode servicetjenester lokalt i Norge er viktig for oss, og serviceavdelingen er derfor et av våre satsingsområder.

Våre medarbeidere

Våre medarbeidere er høyt kvalifiserte innen sine spesialområder og vi ønsker at de skal oppleves som engasjerte, med yrkesstolthet og positivitet - og med et klart ansvar for at du som kunde skal bli møtt med spisskompetanse og høy grad av serviceinnstilling.

Leverandører

Våre leverandører, eller samarbeidspartnere som vi kaller dem, er blant de fremste i verden innen sine respektive fagområder. De lanserer stadig nye og spennende løsninger som vi kan tilby det norske markedet. Vi ønsker å være din foretrukne leverandør av og samarbeidspartner på høyteknologiske kvalitetsprodukter – og er lydhør for «ros og ris».

Kvalitet

Kvalitet er et prioritert område for Nerliens Meszansky AS og vi er stolte av å være et av de få selskapene i laboratoriebransjen med kvalitetsstyrings- og miljøstyringssystemer sertifisert etter henholdsvis ISO 9001:2015 og ISO 14001:2015. 

Spørsmål? Ta gjerne kontakt med oss!