Integrion ionkromatograf

Nyhet: Ionekromatograf - Dionex Integrion HPIC

Nerliens Meszansky introduserer nå Dionex™ Integrion™ HPIC™. Den nye ionekromatografen fra verdens ledende produsent, Dionex, er basert på 40års erfaring med analyseteknikken ionekromatografi og analysesystemer. Dionex er i dag er en del av Thermo Scientific, verdens ledende leverandører av instrumenter for kjemisk analyse.
I Dionex™ Integrion™ HPIC™ finner du mange av de smarte løsningene Dionex har utviklet gjennom årene. Reagensfri suppresjon og eluent generering bidrar til et brukervennlig og robust system der det eneste reagenset som må tilsettes er vann.
Høy-trykks Ionekromatografi (HPIC) forbedrer separasjonene slik at analysetidene blir kortere, samtidig gir teknikken bedre følsomhet og mindre risiko for interferenser.
Andre unike funksjoner er at kolonner og andre forbruksenheter blir trådløst detektert og registrert i instrumentloggen. Systemet vil gi da kontrollere om kolonne, forbruksvarer og supressor passer sammen, logge antall analyser som er kjørt med en kolonne og registrere lotnumre. Ny teknologi er implementert i form av WIFI,nå kan en bruker ha kontroll med instrumentet fra mobile enheter som nettbrett eller mobiltelefon via en Apple eller Android app.
Andre unike funksjoner er trådløs deteksjon og registering i instrumentlogg av kolonner og andre forbruksenheter samt WIFI kontroll av instrumentet fra mobile enheter som for eksempel nettbrett, via Apple eller Android app.
Dionex™ Integrion™ representer det nyeste systemet i en lang rekke av suksessfulle IC løsninger fra Dionex og er i dag det ypperste markedet har å tilby av ytelse, brukervennlighet og produktivitet.