Gi bakteriene optimale temperatur- og vekstbetingelser 

Inkubatorene fra Binder er kjent for sine meget gode spesifikasjoner når det gjelder både temperaturnøyaktighet og variasjon, noe som er med på å gi bakteriene optimale vekstbetingelser. Skapene har innvendig glassdør og går opptil 100 ºC for dekontaminering.

  • BD-modellene er uten innvendig vifte, her er det naturlig konveksjon som gjør at luften sirkulerer inne i kammeret. De har tidsur, modeller med innvendig volum fra 23 til 720 liter  
  • BF-skapene derimot er utstyrt med vifte og vil derfor ha ekstra god luftsirkulasjon i kammeret. Inkubatorskap med vifte er å foretrekke dersom det er er behov for å stable skapet fullt med prøver. De har tidsur, vifte med justerbar hastighet og kan leveres i modeller med innvendig volum fra 23 til 720 liter. 

APT.Avantgarde Line er den nyeste serien med skap fra Binder, både BD og BF modellene finnes i ny versjon. I disse skapene er det flere funksjoner og muligheter, de har LCD-display, samt at brukergrensesnitt er enklere enn for APT.Classic Line.

Med vifte

Uten vifte

 

 

 

 

 

Bildet til venstre viser luftsirkulasjon i skap med vifte og i skapet til høyre er naturlig konveksjon illustrert.

 

Les mer mindre
Alle priser er eksklusiv 25% mva
  • Artikler: 0
  • Vis filter

Produktfilter

Leverandører

Materiale

Farge

Størrelse

Bruksområde

Kvalitetsnivå

Beskyttelse

    Inkubator med vifte, BF 56, Avantgarde
    Inkubatorskap med meget høy temperaturnøyaktig i området fra rom.temp +7 til 100 C. Perfekt dyrkning av bakterier. Viften bidrar til god luftsirkulasjon i skapet.
    Varenummer: BIN 9010-0313