Med Heidolph distimatic sparer du tid, øker produktivitet og reduserer kostnader


Arbeider du med prosesser der det er behov for kontinuerlig fordampning med rotasjonsfordamper? Da vil Heidolph rotasjonsfordamper med distimatic være det rette valget.

Med Heidolph distimatic sparer du tid, øker produktivitet og reduserer kostnader

Distimatic systemet er kompatibelt med alle Heidolph rotasjonsfordampere og industri rotasjonsfordampere. Heidoplphs instrumenter har 3 års garanti.

NMAS leverer kvalitetsprodukter og distribuerer derfor Heidolph rotasjonsfordampere og annet utstyr. Når du kjøper Heidolph instrumenter av NMAS får du lokal service fra serviceingeniører med lang erfaring og veiledning i valg av utstyr som passer akkurat til ditt bruk. Som leverandør av instrumenter og teknisk utstyr siden 1917, har vi meget god innsikt i hvilke krav kundene stiller til effektivitet og stabilitet.   

NMAS service avdeling
Serviceavdelingen vår utfører installasjon, IQ/OQ og service på alle Heidolph produkter. Vår serviceavdeling en av landets største med dyktige serviceingeniører med lang erfaring fra laboratorier og industrien. De har spisskompetanse på produktene og systemene og deltar regelmessig på servicekurs hos våre leverandører. 

Kostnadseffektivt alternativ til 50L og 100L rotasjonsfordamper 
Med distimatic i drift kan opptil 3 ganger høyere produktivitet sammenlignet med en 8 timers arbeidsdag med manuell betjening.

 

Heidolph distimatic 

 • Automatisk fylling av produkt 
 • Automatisk drenering av destillat gjennom overtrykk 
 • Automatisk drenering av restprodukt gjennom overtrykk (bare 24 / 7 pakker) 
 • Automatisk avslutting ved endt prosess og i tilfelle systemfeil. 
 • Automatisk rengjøring av alle deler som er i kontakt med produkt / destillat 
 • Full effektivitet og sikkerhet i automatisk modus 
  Kalibreringsfrie sensorer oppdager pålitelig ethvert medium. Aktiverer og opprettholder konstante forhold for høyere produktivitet. Sikker behandling av store volumer – selv uten tilsyn 24 / 7 
 • Full fleksibilitet 
  Enkel menynavigering med innstilling og lagring av alle prosessparametere. Flerspråklig brukergrensesnitt. Individuell prosessinnstilling gjennom valgbare driftsmoduser (sensor, tid, manuell). 
 • Plassbesparende løsning med fast plass for alle systemkomponenter på rotasjonsfordamperen
  Grunnvogn (valgfritt) gir enkel tilgang til enheten fra alle sider. 

 

Prinsippskisse.

Vi tilbyr hele utvalget av Heidolph rotasjonsfordampere
Ta gjerne kontakt med Kim Borge: kim.borge@nmas.no eller Rune Hofsløkken rune.hofslokken@nmas.no  dersom du ønsker en uforpliktende prat rundt gode løsninger og produkter som kan passe ditt behov.  

Tilbehør til kampanjepris!Vacuubrand PC3001 vakuumpumpe - kampanjepris minichiller NOK 70 000 eks mva

 

Huber minichiller - kampanjepris minichiller NOK 33 000 eks mva

Kampanje gyldig ut april 2024.