Tilbake til kursoversikt Utstilling

LabDays Oslo 2023

LabDays er laboratoriebransjens møteplass med fagmesse, seminarer og nettverksbygging.

Velkommen! 

Datoene for LabDays 2023 er 11-12. oktober og Nerliens Meszansky vil selvsagt være der og klare til å møte og snakke med kunder og leverandører. Vi holder også gratis miniseminarer.

NMAS seminarer på hovedscenen FREE Lab Theater under LabDays:

• "Luftveisdiagnostikk med spyttprøver" ved Christian Mide, Spes. Allmennmedisin (ConceptoMed AS), 11. oktober kl. 10.30 - 10.55
• "Why Regulations are Key in Wastewater Treatment" ved Bethany Campbell R&D Wastewater Specialist hos ELGA Labwater, 12. oktober kl. 10.30 - 10.55 

Dere finner mer informasjon om LabDays 2023 her.

NMAS miniseminarer under LabDays
Faglig påfyll er viktig, og vi har derfor skreddersydd fire miniseminarer slik at alle skal få mest mulig utbytte av messen. Alle seminarene er selvsagt gratis!

Hvorfor trenger vi plasma?
Plasmabehovet i Norge i dag. Hva bruker vi det til og hva tenker vi om fremtiden?
Hvis mine hender kunne snakke
Laboratoriearbeid og bruk av hansker. Hvordan velge riktig hanske og viktigheten av dette.
Ultrarent vann - hva er det og hva brukes det til?
Klassifisering av vann følger strenger regler. Ultrarent vann er kanskje ikke helt det du tror...? Få svaret på dette seminaret!

NMAS LabDays-konkurranse!
Møt oss på stand nr. 1, registrer deg og motta ditt lodd i form av et rør fra LVL! Vi trekker ut heldige vinnere begge dager, som får flotte premier - enten til privat bruk eller eks. til laben du jobber i. LVL-rør brukes til oppbevaring av prøver og kommer med en 2D-kode som enkelt kan skannes. Slik unngår du å miste/mistolke merkingen av prøvene. De er en del av SAFE® 2D - et system for sporbar langtidslagring av alt prøvemateriale og tåler lagring ned til -196 ºC. På standen vil vi bl.a. vise hvordan rørene skannes, registreres og at merkingen er holdbar og tåler mye. Du får også se det plassbesparende SBS-formatet som passer i automatiserte lagringsløsninger.

Dette kan du vinne! Se program, premier og informasjon om konkurranse her.

Registrering

LabDays er gratis for alle og dere kan registrere dere her.  

Vi gleder oss til å treffe alle! 

 
11. og 12 . oktober 2023
X Meeting Point, Skjetten
LabDays Oslo 2023