Produktporteføljen til Foss Analytical samles hos en norsk forhandler


Fra 1.1.2023 vil Nerliens Meszansky være ditt kontaktpunkt for alle produktene fra Foss Analytical A/S når det gjelder salg, service og support.

Produktporteføljen til Foss Analytical samles hos en norsk forhandler

Samarbeidet med vår leverandør Foss Analytical blir enda tettere fra 2023

Fra 1. januar 2023 vil Nerliens Meszansky AS være eneforhandler i Norge for hele produktsortimentet til danske Foss Analytical A/S. Dette betyr at vi fra 2023 har ansvar for salg, support og service på instrumenter og forbruksvarer som blir brukt på meierier, bryggerier, slakterier og innen til kjøttforedling, i tillegg til Foss-instrumenteringen vi allerede har i vår portefølje.

De nye produktområdene omfatter analyseinstrumenter som er anerkjente og meget godt etablert i markedet; her kan vi nevne Miloscan™ FT3, Milkoscan™ Mars, BacSomatic™, BactoScan™, CombiFoss™, WineScan™ og MeatMaster™/ MeatScan™. Analyseteknikkene instrumentene er basert på, som f.eks. flowcytometri, NIR,  FT-IR og røntgen, er allerede velkjente for oss, og derfor er vi sikre på at vi vil levere meget god support og service til eksisterende og nye brukere.

Med en erfaren og dedikert stab både innen salg og service, og allerede gode og tette relasjoner med Foss gjennom 40 år, gleder vi oss til å utvikle samarbeidet og supportere norske kunder også i de nye segmentene.

Ta kontakt med vår produktsjef Morten Sandell dersom du har spørsmål om produktene fra Foss Analytical, og vår servicesjef Arne Kampesæter hvis det gjelder service og reparasjoner.

For bestilling av forbruksvarer og reagenser til instrumentene ta kontakt med vårt Kundesenter på epost eller telefon 22 66 65 00.