Edwards - vår nye leverandør av vakuumpumper

Med Edwards har vi når et meget stort utvalg av vakuumpumper å tilby til norske kunder.

Edwards er en av verdens ledende innen design, teknologi, produksjon og service av vakuumpumper.

I mer enn 100 år har de ledet an utviklingen innen vakuumteknologi, og har nå et meget omfattende utvalg av produkter, tilbehør og tjenester å tilby. Kombinasjonen av applikasjonsekspertise, produktportefølje, engineering-kapasitet og global tilstedeværelse på servicesiden, setter Edwards i en unik posisjon til å samarbeide med kundene og levere den beste løsningen for deres applikasjon.

Edwards vakuumpumper er i bruk i vitenskapelige fagmiljøer og samfunnsviktige områder, bl.a. innenfor bioteknologi, farmasi, fysikk, kjemi, geologi, romfart, fiskerinæring, landbruk, næringsmiddel-, prosess- og halvlederindustri, olje-og-gass industri, metallurgi, analyseinstrumenter m.fl.

Gjennom et nært samarbeid mellom Rune Haug hos Vacuum-Service AS og vårt service- og supportteam på 18 personer, skal vi sørge for at Edwards nåværende og fremtidige kunder får utvidet salgs- og servicesupport, kortere leveringstider og mer attraktive priser.

Vår målsetning er å bygge opp et salgs- og supportsenter med høyt faglig nivå, hvor vakuumprodukter fra Edwards og Vacuubrand er hjørnesteinene.

Kontakt vår produktsjef Rune Hofsløkken for mer informasjon om vakuumpumper fra Edwards