Smart og sporbar pipettering - Trackman M Connected

TRACKMAN® Connected i kombinasjon med PIPETMAN® M gjør planlegging, gjennomføring og sporing av pipetteringsprotokoller raskere, enklere og mer pålitelig.

TRACKMAN® Connected - teknologi utviklet for å gjøre det enklere å pipettere

TRACKMAN® Connected består av et nettbrett, appen PipettePilot™ og alt nødvendig tilbehør for pipettering i 96- og 384-brønnplater raskt, sporbart, pålitelig og effektivt. Under pipettering kommunisere PIPETMAN® M og TRACKMAN® via Blåtann® og du blir guidet gjennom protokollen. Når pipetteringen er ferdig blir resultatene lagret, delt og eksportert i sciNote - en elektronisk lab-notatbok med åpen kildekode.

  • Du blir guidet gjennom pipetteringsprotokollen
  • Pipetteringsytelse blir rapportert
  • Sporbarheten er ivaretatt
  • Fremskynder samarbeidsrapportering
  • Bidrar til økt effektivitet og bedre reproduserbarhet
Bli mer effektiv med TRACKMAN

PipettePilot™ appen veileder deg gjennom mikroplate-metoden for å forhindre feil. Når det er koblet sammen med PIPETMAN M Connected, viser appen hvor, når og hvor mye du skal pipettere i real-time (nåtid).

Sørger for sporbarhet

Når du pipetterer overvåker blåtann-sensoren temperatur, fuktighet og atmosfæretrykk i omgivelsene. Dette er data som blir synkronisert med appen PipettePilot™, og de vil være inkludert i sluttrapporten for forsøket.

Del protokoll/metode

Det er enkelt å lage og dele protokoller. Kompatibilitet med sciNote lar deg strukturere arbeidet i prosjekter, eksperimenter og oppgaver, noe som gjør det enkelt å visualisere arbeidets fremgang. Synkroniseringa av resultatene gir et helhetsbilde av dine pipetteringshandlinger, prøver og protokoller.