Nordic Biobanks Precision Health 2024 NMAS med partnere er Platinum sponsor

Nerliens Meszansky er i år platinum sponsor av Nordic Biobanks Precision Health 2024 i Trondheim. Sammen med våre biobankpartnere LVL-Technologies, Askion, Liconic og PHCBi, kan vi nå tilby et komplett produktutvalg for deg som jobber med biobank. Enten du har en liten biobank med få prøver eller behov for en stor biobank med flere 100 000 eller millioner av prøver har vi en løsning som passer ditt behov.

biobank_partners.png

NMAS - leverandør av komplette biobankløsninger

Nerliens Meszansky AS (NMAS) deltar på den Nordiske biobank-konferanen sammen med våre partnere Liconic Instruments , LVL Technologies, Askion Biobanking og PHCBi. Som en ledende leverandør av innovative biobankeringsprodukter og -tjenester er NMAS en nøkkelaktør innen biobanking. Konferansen samler eksperter fra hele Norden innen genetikk, biobanker, epidemiologi, klinikk, industri og politikk for å diskutere de siste fremskrittene og mulighetene innen feltet.

På konferansen presenterer vi våre komplette løsninger for biobanking som dekker hele verdikjeden - fra prøveinnsamling og prosessering til oppbevaring, sporing og distribusjon av biologisk materiale, og dere får se vårt brede utvalg av produkter som sporbar oppbevaring, engangsutstyr, automatiserte systemer, frysere, kjøleskap og store biobanker. Sammen med våre partnere er vår ekspertise og dyptgående forståelse av biobankeringsprosesser er vi en foretrukken partner for forskningsinstitusjoner, sykehus og bioteknologiselskaper i hele Norge. Dette er en unik mulighet for deltakerne til å lære mer om hvordan vi kan støtte din forskning og utvikling med trygge, sporbare lagringsløsninger.

Besøk oss på stand #1 og treff våre eksperter på biobanking samt våree partnere Liconic Instruments , LVL Technologies, Askion Biobanking, PHCBi. 

Ønsker du å mer informasjon om biobank før konferansen eller ønsker å booke et møte? Kontakt vår produktsjef og ekspert på biobank:

Claudia Emmanuel Donovan
claudia.emmanuel@nmas.no
Tlf: 951 51 950 

Les mer om våre biobankprodukter her

Våre samarbeidspartnere
 

lvl_logo.pngLVL Technologies leverer  avanserte løsninger for prøveoppbevaring. Nå trenger du aldri finne rør i uten merking eller utydelig skrift. Deres SAFE 2D Tubes er en prøveoppbevaringsløsning som kombinerer høykvalitets rør med 2D/QR koder. Med SAFE 2D Tubes kan brukere effektivt organisere og administrere prøver, og sikre pålitelig oppbevaring og sporbarhet gjennom hele prøvens levetid. Klikk her for en oversikt over utvalget av rør fra LVL
 


Liconic Instruments produserer fullautomatiserte biobanker på sin fabrikk i Lichtenstein. STC-70k5-ULT-Housing-tm.jpgMed sin unike design kan vi tilby skreddersydde løsninger som gir deg maksimal plassutnyttelse og energi optimalisering. BiOLiX biobankprodukter består av fire produkt serier som er designet for å møte behovene for en rekke ulike biobank applikasjoner. Med sitt unike design kan BiOLiX oppnå uovertruffen ytelse og møte de høyeste kvalitets standarder.  BiOLiX automatiserte system gir deg stabilt miljø fra -20°C til gass fase LN2 (≤-185°C). Liconic produserer også helautomatiske inkubatorerer og plate-hotel som kan integreres med bla. BioMek i5 og Biomek i7 pipetteringsroboter. Liconic produserer også egene løsninger for compunds
 


Askion C-line.pngAskion Biobanking Med sin modulære design, automatiseringsmuligheter og skalerbarhet, representerer ASKION C-line®-systemet et system for neste generasjon for biobankene, biorepositorer og LN2-baserte prøvesamlinger. Sammen med Askion kan NMAS tilby automatiserte løsninger for biobanking drevet på LN2(-185 °C). Askion kan lage individuelle og skreddersydde løsninger, fra noen få til millioner av prøver og fra semi- til helautomatiske prosesser. Takket være den modulære strukturen kan biobankene/LN2-baserte prøvesamlinger tilpasses og utvides når som helst uten å påvirke allerede lagrede prøver og eksisterende prosesser.
 


PHC MDF-DU302VX-PE.jpegPHCBi leverer frysere og kjøleskap til laboratorier. PHCBi er kjent for sin kvalitet, diriftsikkehet og smarte løsninger. Med PHCBi sitt utvalg av kjøleskap, frysere, ULT frysere og Kryo-frysere dekker vi alle behov for kjøling på din lab.