ICP, FT-IR og Raman - nye produktområder

03.05.2012

Nerliens Meszansky AS har med virkning fra 2. mai 2012 inngått en samarbeidsavtale med Thermo Fischer Scientific om salg og markedsføring av produktområdene ICP-OES, ICP-MS, FT-IR, AA, UV-Vis, mikroanalyse, IOMS og Raman i Norge.

Med på laget har vi også fått Melina Visur, som har spisskomptanse og solid applikasjonserfaring på disse analyseinstrumentene. Vi er derfor sikre på å kunne tilby meget god oppfølging, faglig support og applikasjonshjelp til alle nåværende og fremtidige brukere i Norge.
På servicesiden er det ingen endring i forhold dagens situasjon. Max Hanche vil fortsette i Thermo Fischer Scientific og være kontaktperson når det gjelder service på ICP, FT-IR og Raman .
Gjennom samarbeidet med Thermo Fischer Scientific tilbyr Nerliens Meszansky AS nå et meget bredt spekter av avanserte analyseinstrumenter innenfor spektroskopiske og kromatografiske teknikker, som f.eks. ICP-OES, ICP-MS, FT-IR, Raman, GC-MS Single Quad, GC-MS Ion Trap, GC-MS Triple Quad, uHPLC og IC.

I tillegg har vi gleden av å ønske velkommen til introduksjon av den nye ICP-MS - iCAP Q - i Forskningsparken 15. mai 2012.

Kontakt    
Melina Visur 993 22 739 melina.visur@nmas.no
Ragnar Evensen 907 39 319 ragnar.evensen@nmas.no

 

 

Kontakt meg

Ønsker du mer informasjon om våre produkter eller tjenester? Fyll inn dine kontaktopplysninger og hva saken gjelder, så tar vi kontakt med deg.  

Bedrift

Telefon

E-post

Fritekst

Servicesenter

I vårt Servicesenter kan du registrere nytt serviceoppdrag eller se status på allerede registrerte oppdrag.

Gå til Servicesenteret

Nerliens Meszansky AS

Postboks 158 Økern, 0509 Oslo - Økernveien 121, 0579 Oslo - +47 22 66 65 00